Rendszerüzenet

Cégünkről

Társaságunk - az Euro-Sales Kft - budapesti székhelyű, országos működési területű, 100 %-ban magyar tulajdonú, független biztosítási alkusz cég, 1999 óta folyamatosan fejlődő szolgáltatásainkkal állunk megbízási díj nélkül az ügyfeleink rendelkezésére.

Mi mindig Önt képviseljük…

Cégünk az ügyfeleinek megbízásából tevékenykedik, tehát nem a biztosító társaságok ügynökeként dolgozik, hanem megbízó partnereink igényeinek, érdekeinek megfelelően jár el. Társaságunk kötelességének érzi, hogy partnereit kellőképpen képviselni tudja minden biztosító társaságnál, ugyanakkor biztosítva legyen az ügyfél számára az is, hogy a legjobb, legoptimálisabb megoldást kapja.

Mindezt megbízási díj nélkül…

Partnereink számára szolgáltatásaink teljes mértékben díjmentesek, tevékenységünk a biztosítási költségeket nem növeli, sõt, a biztosítási díjak és feltételek optimalizálása illetve a biztosítási rendszer kezelésével kapcsolatos teendõk átvállalása miatt csökkenti azt.

Irányt mutatunk a biztosítások útvesztőjében…

Szolgáltatásunk lényege az, hogy szeretnénk segítséget nyújtani Önnek, eligazodni a biztosítási piac kínálatában, melyet teljes körű érdekképviselet formájában ajánlunk.

Mi vállaljuk, hogy kizárólag az Önök igényeit szem előtt tartva tárgyalunk a biztosító társaságokkal, kiválasztjuk és ajánljuk az Önök számára leginkább megfelelő biztosítási formát, módozatokat; összeállítjuk az optimális szerződési konstrukciót; káresemény esetén pedig teljes szakmai hátterünkkel képviseljük partnereink érdekeit a kárrendezési folyamatban.

Hatékonyság, védelem, erő… a jelszó:  Szövetség

Cégünk, hogy a létező leghatékonyabban tudja képviselni a sokszor kiszolgáltatott ügyfeleket a biztosító táraságoknál, tagja a Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségének; a Szövetségnek, amely a hazai biztosítási alkuszcégek érdekképviseletét fogja össze, s akik arra törekednek, hogy egyéni érdekeiket félretéve, egymással együttműködve fellépjenek a biztosítókkal és törvényhozókkal szembeni kiszolgáltatottságuk ellen. (www.mabiasz.hu)